Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна

Bluetooth слушалка Samsung WEP490. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!
Този продукт не е наличен
Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт
Характеристики

 Спецификаци:

 • Размери: 47L x 19W x 11H (мм)
 • Тегло: 10g
 • Bluetooth Версия: 2.1 + EDR
 • HFP Версия: 1.5
 • HSP Версия: 1.1
 • Време за разговор: до 6 часа
 • Време за изчакване: до 200 часа    


В комплекта:
 • Samsung WEP490 Bluethooth слушалка
 • Универсален калъф с щипка за колан (размери : 4.5 x 2.3 x 8 Инчове, Може да не съвпадне с всеки телефон)
 • Универсална  "S" образна стоика
 • Samsung Micro USB зарядно
 • Samsung Micro USB зарядно за кола

Мнения за Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова
Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

Bluetooth слушалка Samsung WEP350. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

59.00лв 48.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

Bluetooth слушалка Samsung EO-MG920BBEGWW. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

60.00лв 50.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100
Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100

Bluetooth слушалка Samsung HM1100. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Бързо и лесно свързване с всеки телефон кристална чистота на звукът , свързване с до два телефона едновремено и разговори до 7 часа и  в режим на изчакване  до 400. Размери: 52 x 18 x 10 (mm) Тегло: 11 гр. Bluetooth версия: 2.1 + EDR Време за разговор: до 14 часа Време за standby: до 300 часа

Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100

70.00лв 60.00лв

Сравни
Samsung HS6000 Стерео Bluetooth слушалка Headset за i9100 i9300 iphone 4S Черна
Samsung HS6000 Стерео Bluetooth слушалка Headset за i9100 i9300 iphone 4S Черна

Bluetooth слушалка Samsung HS6000. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Bluetooth 3.0 Headset Мултипоинт технология възможност за връзка с до два телефона. HS6000 мултипоинт технологията ви позволява да свържете до две устоиства едновремено , подходящ за хора които има мобилен телефон и mp3 плеар или два телефона. Aктивено сдвуяване така че не се налага след изклучване на устроиството да се  прави ново сдвуяване. Устоиството има още и Sound Alive Equalizer което дава възможност за идеално възпроизвеждане на вашата музика, позвуляваики  ви да се насладите на музиката така както никога до сега . Активното сдвуяване ви позволява да свържете вашия телефон веднъш и след кто включите слушаклите отново  да се свърже ...

Samsung HS6000 Стерео Bluetooth слушалка Headset за i9100 i9300 iphone 4S Черна

174.00лв 164.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин