Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова

Bluetooth слушалка Samsung HM1700. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!
Този продукт не е наличен
Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт
Характеристики

 Размери:

  • 48 x 18 x 10  (mm)

Тегло:

  • 10 гр.

Bluetooth версия:

  • 3.0

Време за разговор:

  • до 9 часа

Време за standby:

  • до 350 часа

Мнения за Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова (0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова
Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

Bluetooth слушалка Samsung WEP350. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

59.00лв 48.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

Bluetooth слушалка Samsung EO-MG920BBEGWW. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

60.00лв 50.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100
Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100

Bluetooth слушалка Samsung HM1100. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Бързо и лесно свързване с всеки телефон кристална чистота на звукът , свързване с до два телефона едновремено и разговори до 7 часа и  в режим на изчакване  до 400. Размери: 52 x 18 x 10 (mm) Тегло: 11 гр. Bluetooth версия: 2.1 + EDR Време за разговор: до 14 часа Време за standby: до 300 часа

Bluetooth слушалка Multipoint Samsung HM1100

70.00лв 60.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Samsung HM 1800 Черна
Bluetooth слушалка Samsung HM 1800 Черна

Bluetooth слушалка Samsung HM 1800. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Модел Марка – Samsung Модел – HM1800 Спецификаци Вид – Bluetooth Слушалка Шумо заглушител – Да Кукичка за ухо – зад ухото Време за разговор – до 6 часа Време в режим готовност – до 300 часа Bluetooth Верся – 3.0 Размери – 1.61" x 0.71" x 0.39" Тегло – 0.28г

Bluetooth слушалка Samsung HM 1800 Черна

80.00лв 70.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин