Мини шпионска слушалка за GSM

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Мини шпионска слушалка за GSM

Шпионска, мини телефонната слушалка се слага в ухото и става невидима за околните, с нея можете да получавате обаждания незабележимо, има трансмитер който се закрепва към гърдите ви и когато говорите, дори и да шепнете от другата страна на телефона ще ви чуват ясно. Идеална за тайни разговори и преписване.
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
8.33
Функционалност
7.67
Изпълнение
8.33
Сравни с друг продукт
Описание

Телефонната слушалка се слага в ухото и става невидима за околните, с нея можете да получавате обаждания незабележимо, има трансмитер който се закрепва към гърдите ви и когато говорите, дори и да шепнете от другата страна на телефона ще ви чуват ясно. Подходяща е за преписване на важни изпити!Идеална за тайни разговори и скрита комуникация.

Характеристики:

- Съвместимост: слушалката и трансмитера работят с мобилни телефони, радиотелефони, в двупосочна връзка. Има възможност да приемат звук от всеки преносим аудио плеър или диктофон

Размери: 5 mm x 7 mm x 10 mm

Форма : анатомична

Издръжливост на батерият : 15 часа

Радио смущения : <2%
   
Тип на приемника : магнитен/аналогов

Максимум усилване на звука: 110 dB
 
Батерия: sony sr416sw/337
   
Одобрен стандарт: CE / FCC

Комплекта съдържа:

1 x Мини телефонна слушалка + батерия

1 x Кабел с микрофон с 2.5 mm аудио жакМнения за Мини шпионска слушалка за GSM(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Батерия за мини телефонни слушалки
Батерия за мини телефонни слушалки

Тази батерия е подходяща за вашите мини телефонни слушалки. Капацитета на батерията е 1,55 V.Батерията издържа от 3 до 4 часа на непрекъснат разговор.

 

Батерия за мини телефонни слушалки

10.00лв 5.00лв

Сравни
Най-малката в света телефонна слушалка
Най-малката в света телефонна слушалка

Ако се чудите как да използвате слушалката моля прочетете внимателно описанието. Преди да поставите слушалката си в ухото първо го почистете. След това наклонете главата си или легнете на страни и пуснете батерията в ухото си. Внимателно настройте силата на звука. Как да извадите слушалката? Изважда се лесно с помощта на магнит сложете магнита в ушния си канал и внимателно издърпайте навън. Слушалката не се нуждае от захранване , но за антената и трансмитера са нужни две батерии от 9V. За да чувате нормално трябва да поставите слушалката по близо до тъпанчето на вашето ухо,ако пък звукът е много силен използвайте настройките на вашия телефон.Звука е достатъчно ясен за да разберете, всяка дума която ви се казва, не е препоръчително да слушате музика през тези слушалки, качеството на ниските и високите честоти не е много добро.Комплекта съдържа: 2 x Микро телефонни слушалки 1 x Магнит 1 х Антена захранване от 2 батерии 9V ( батериите не са включени в комплекта) 1 х Кабел с 3,5mm жак за връзка с мобилен телефон.Одобрен стандарт: CE / FCC

 

Най-малката в света телефонна слушалка

70.00лв 55.00лв

Сравни
Мини телефонна слушалка с UHF предавател
Мини телефонна слушалка с UHF предавател

Тази мини телефонна слушалка е малка и невидима за околните.Подходяща е за преписване на важен изпит.Има транспортер който се закрепва към гърдите ви и дори ,когато шепнете от другата страна на телефона ще ви чуват ясно.Съвместима е с всички радиостанции които имат UHF честота на предаване на сигнал.Има възможност да приемат звук от всеки преносим аудио плеър или диктофон.Издръжливост на батерията : 3 часа.Комплекта съдържа: 1 x Мини телефонна слушалка 1 х Батерия 1 x UHF предавател 1 х Зарядно 220V 1 x USB кабел

 

Мини телефонна слушалка с UHF предавател

152.00лв 135.00лв

Сравни
Мини шпионска телефонна слушалка с Bluetooth предавател
Мини шпионска телефонна слушалка с Bluetooth предавател

С нея можете да получавате обаждания незабележимо,мини телефонната слушалка се слага в ухото и става невидима за околните,а към нея има трансмитер,който се закрепва плътно към гърдите ви и когато говорите дори и да шепнете от другата страна на телефона ще ви чуват ясно.Вземете си тази мини телефона слушалка и разрешете взимането на важни за вас изпити,слушалката е съвместима с всички мобилни телефони които разполагат с Bluetooth функция.

 

Мини шпионска телефонна слушалка с Bluetooth предавател

170.00лв 145.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин