Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.2 Черен

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.2 Черен

LCD Дисплея е една от най-лесно и често чупеща се резервна част!Ако вашия мобилен апарат Nokia 3.2 няма залепено предпазно фолио или протектор,само при едно изпускане е доста вероятно да счупите дислея!LCD Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.2 е една от резервните части която предлагаме в нашия онлайн магазин на изключително добра цена само в MobilenButic.com!
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт

Мнения за Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.2 Черен(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Дисплей за Nokia E90
Дисплей за Nokia E90

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia E90 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia E90

25.00лв 16.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia 6234
Дисплей за Nokia 6234

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia 6234 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia 6234

28.00лв 16.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia 7600
Дисплей за Nokia 7600

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia 7600 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia 7600

25.00лв 17.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia E7
Дисплей за Nokia E7

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia E7 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia E7

37.00лв 25.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин