Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.1 Plus 2018 Черен

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.1 Plus 2018 Черен

Дисплей за Nokia 3.1 Plus 2018 е една от лесно чупливите резервни части на вашия мобилен апарат Нокиа!Ако нямате протектор и случайно изпуснете вашия мобилен телефон е много вероятно от удара да счупите дисплея или тъч скрийна на мобилното си устройство!Ние от MobileButic.com,ви предлагаме този дисплей комплект с тъч скрийна,на изключително ниска и достъпна цена!Също така тук ще намерите всякакъв вид резервна част нужна за възстановяването на вашия мобилен телефон при повреда!
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт

Мнения за Дисплей + Тъч скрийн за Nokia 3.1 Plus 2018 Черен(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Дисплей за Nokia 7210 Supernova
Дисплей за Nokia 7210 Supernova

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia 7210 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia 7210 Supernova

26.00лв 16.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia N81
Дисплей за Nokia N81

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia N81 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia N81

22.00лв 16.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia 2710 Navigator
Дисплей за Nokia 2710 Navigator

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia 2710 Navigator на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia 2710 Navigator

35.00лв 19.00лв

Сравни
Дисплей за Nokia C7
Дисплей за Nokia C7

LCD дисплей за мобилен телефон Nokia C7 на ексклузивна и достъпна цена в интернет магазина ни. MobilenButic.com предлага богата гама от мобилни апарати и аксесоари,разнообразие на кожени,силиконови калъфи и висококачествени резервни части за всички мобилни апарати.Екип от отлични специалисти работи за вас.

 

Дисплей за Nokia C7

55.00лв 40.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин