Четец за карти Earldom ET-OT27,Micro SD/Бял

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Четец за карти Earldom ET-OT27,Micro SD/Бял

Четец за карти Earldom ET-OT27,Micro SD/Бял!Четец на карти (Cardreader) е специален адаптер за устройство, благодарение на който можете да свържете проста карта с памет от телефона или фотоапарата към вашия компютър или лаптоп.
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

Рейтинг 6.6 1 10
Дизайн
10.00
Функционалност
10.00
Изпълнение
10.00
Сравни с друг продукт
Описание

 

Описание

 

Кард рийдър
USB 2.0
Съвместимост: MicroSD , T-Flash
Цвят: Черен

 

Спецификация Поддържани карти Micro SD T-Flash card Скорост на трансфер (Mbps) 480 Тип Външен

Характеристики

 Четците за карти са разделени на 2 типа:

  •  
  • Външните устройства са един вид малък контейнер, в който, всъщност, картата е поставена. Това устройство е свързано към компютъра чрез USB порт. Като цяло, на изхода получавате парче, което е обикновен USB флаш устройство. Е, разбира се, те не са само под формата на флаш памети, но принципът на работа е един и същ: включен в работата.
  • Вградените читатели говорят сами за себе си. Днес повечето модерни компютри вече са оборудвани в случая на съответните конектори за карти с памет. Следователно, дори не е необходимо да закупувате допълнителни устройства и да заемате USB портове. Но същността остава същата като тази на флаш-паметта.

Мнения за Четец за карти Earldom ET-OT27,Micro SD/Бял(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Четец за карти Earldom ET-OT26,Micro SD/Бял
Четец за карти Earldom ET-OT26,Micro SD/Бял

Четец за карти Earldom ET-OT26,Micro SD/Бял!!Четец на карти (Cardreader) е специален адаптер за устройство, благодарение на който можете да свържете проста карта с памет от телефона или фотоапарата към вашия компютър или лаптоп.

 

  Четците за карти са разделени на 2 типа:   Външните устройства са един вид малък контейнер, в който, всъщност, картата е поставена. Това устройство е свързано към компютъра чрез USB порт. Като цяло, на изхода получавате парче, което е обикновен USB флаш устройство. Е, разбира се, те не са само под формата на флаш памети, но принципът на работа е един и същ: включен в работата. Вградените читатели говорят сами за себе си. Днес повечето модерни компютри вече са оборудвани в случая на съответните конектори за карти с памет. Следователно, дори не е необходимо да закупувате допълнителни устройства и да заемате USB портове. Но същността остава същата като ...

Четец за карти Earldom ET-OT26,Micro SD/Бял

17.00лв 10.00лв

Сравни
Четец за карти Earldom ET-OT24,OTG,Micro SD/Сребрист
Четец за карти Earldom ET-OT24,OTG,Micro SD/Сребрист

Четец за карти Earldom ET-OT24,OTG,Micro SD/Сребрист!Четец на карти (Cardreader) е специален адаптер за устройство, благодарение на който можете да свържете проста карта с памет от телефона или фотоапарата към вашия компютър или лаптоп.

 

  Описание   Кард рийдър USB A / Micro USB / Type-C OTG Съвместимост Съвместимост: MicroSD , T-Flash Цвят: Сребрист   Спецификация Поддържани карти Micro SD T-Flash card Скорост на трансфер (Mbps) 480 Тип Външен

Четец за карти Earldom ET-OT24,OTG,Micro SD/Сребрист

30.00лв 24.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин