Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова

Bluetooth слушалка Samsung WEP350. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!
Или поръчайте сега:

В рамките на 1 работен ден след като направите поръчката си наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение на въведените данни.

Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт

Мнения за Bluetooth слушалка Samsung WEP350 Розова(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Bluetooth слушалка Samsung HM 1000 Multipoint Черен
Bluetooth слушалка Samsung HM 1000 Multipoint Черен

Bluetooth слушалка Samsung HM 1000. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  - Multipoint технология за свързване и едновременна работа с два телефона. • Samsung HM1000 • Цвят: черен • Производител: Samsung • Модел: HM1000 • Разговаряйте свободно докато шофирате автомобила си оригиналната блутуут слушалка на Samsung • Време за разговори: до 14 часа • Режим на работа в готовност: до 330 часа • Време на зареждане: 2 часа • Максимален обхват на работа: до 10 метра • Температура на съхранение -20 до +45 • Bluetooth версия 2.1 + EDR (подобрено предаване на данни) • LED индикатор за показване нивото на батерията • Multipoint technology - ...

Bluetooth слушалка Samsung HM 1000 Multipoint Черен

59.00лв 49.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW
Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

Bluetooth слушалка Samsung EO-MG920BBEGWW. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth слушалка SAMSUNG EO-MG920BBEGWW

60.00лв 50.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна
Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна

Bluetooth слушалка Samsung WEP490. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Спецификаци: Размери: 47L x 19W x 11H (мм) Тегло: 10g Bluetooth Версия: 2.1 + EDR HFP  Версия : 1.5 HSP  Версия : 1.1 Време за разговор: до 6 часа Време за изчакване: до 200 часа     В комплекта : Samsung WEP490 Bluethooth слушалка Универсален калъф с щипка за колан (размери : 4.5 x 2.3 x 8 Инчове, Може да не съвпадне с всеки телефон) Универсална  "S" образна стоика Samsung Micro USB зарядно Samsung Micro USB зарядно за кола ...

Bluetooth слушалка Samsung WEP490 Черна

78.00лв 68.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова
Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова

Bluetooth слушалка Samsung HM1700. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Размери: 48 x 18 x 10  (mm) Тегло: 10 гр. Bluetooth версия: 3.0 Време за разговор: до 9 часа Време за standby: до 350 часа

Bluetooth слушалка Samsung HM1700 Multipoint Розова

79.00лв 69.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин