Bluetooth слушалка Plantronics Discovery 925 multipoint

Запазили сте 0 продукт(а)
на стойност 0.00 лв.

Каталог
Бестселър
econt

Посетете MobilenButic.com на ShopMania
Pazaruvaj.com Мобилни телефони (GSM) на Pazaruvaj
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки

Bluetooth слушалка Plantronics Discovery 925 multipoint

Bluetooth слушалка Plantronics Discovery 925. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!
Този продукт не е наличен
Рейтинг 6.6 3 10
Дизайн
0.00
Функционалност
0.00
Изпълнение
0.00
Сравни с друг продукт

Мнения за Bluetooth слушалка Plantronics Discovery 925 multipoint(0)

Покажи всички коментари| Добави коментар

За да коментирате продукт трябва да се регистрирате или да влезете в системата.

Подобни Продукти

Bluetooth Слушалка Plantronics ML18
Bluetooth Слушалка Plantronics ML18

Bluetooth слушалка Plantronics ML18.С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Bluetooth Слушалка Plantronics ML18

60.00лв 45.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Plantronics M100 multipoint
Bluetooth слушалка Plantronics M100 multipoint

Bluetooth слушалка Plantronics M100. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Plantronics M100 – Multipoint Dual микрофон за подобряване качеството на звука DSP процесор намалява фоновия шум Микрофон с WindSmart технология - намалява шума от вятърапри движение Автоматично регулиране на нивото на звука Премахване на ехото за подобряване на звука в слушалката Тънък, олекотен дизайн Няколко опции за носене за максимален целодневен комфорт Гласови сигнали Показване на статуса на батерията при иаползване с iPhone ® MultiPonint технология - позволява едновременна работа с; няколко ( 2 ) у - ва; 6 часа време за разговор / 10 дни в режим на изчакване Тежи само 9 грама ...

Bluetooth слушалка Plantronics M100 multipoint

108.00лв 98.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Plantronics M155 Marque Бяла
Bluetooth слушалка Plantronics M155 Marque Бяла

Bluetooth слушалка Plantronics M155 Marque. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

Mono Bluetooth headset с перфектно каччество на зука и невероятен олекотен дизаин Възпроизвеждане на музика , слушане на интернет раио С време за говорене до 5 часа, до 216 часа в режим на готовност (9 дни) ; пълно зареждане за 2 часа Свъзможност за вдигане при произнасяне на  "Answer"

Bluetooth слушалка Plantronics M155 Marque Бяла

110.00лв 99.00лв

Сравни
Bluetooth слушалка Plantronics Voyager Legend
Bluetooth слушалка Plantronics Voyager Legend

Bluetooth слушалка Plantronics Voyager Legend. С тази слушалка вече няма да ви се налага да използвате мобилния си телефон за да провеждате разговори когато шофирате или когато сте на работа можете да го направите с блутут слушалката в стил свободни ръце. По този начин може да шофирате безопасно и да избегнете санкциите от полицията. Слушалката е много практична и лесна за употреба. Тук в онлайн магазина ни MobilenButic.com може да откриете всички видове аксесоари за вашите GSM апарати. MobilenButic.com Ви пожелава приятно пазаруване!!!

 

  Спецификация: Гласови команди Време в режим на разговор: до 7 часа Време в режим на изчакване: до 11 дни  Обхват на работа до 10м Тегло: 18гр

Bluetooth слушалка Plantronics Voyager Legend

179.00лв 169.00лв

Сравни

GSM | Доставка| За нас| Общите условия| Платформа за ОРС| Условия за връщане| За контакти

изработка на електронен магазин